VELKOMMEN TIL ROYAL DANISH FISH

 

På vores webshop ÅL&CO kan du købe ål og andre delikatesser...

 

          Røget ål

Røget lakseside

     Røget lakseside

 

Stege ål - flået ål

 

Stege ål - flået ål

 

 

Vis nyhed: 4.000.000 ÅL TIL NATUREN!

Både i vores logo og i det daglige arbejde er der stor fokus på balance. Det handler eksempelvis om balance mellem høj kvalitet og effektivitet i vores produktion på den ene side – og hensyn til miljøet, trivsel på arbejdspladsen, CSR og fokus på ansvarlighed i den anden. Vi har en afklaret holdning til den balancegang, og det vil vi gerne fortælle dig mere om. Derfor finder du både inspiration til spændende retter med fisk, information om vores produkter og om vores virksomhed samt nyheder om natur, miljø og ansvarlighed på dette site  - 

God fornøjelse.

Der er mange gode traditioner omkring højtider. En af dem er den røget ål, som hører sig til på et veldækket frokostbord. Skab glæde og vælg ål fra Royal Danish Fish, vi garantere for en god smagsoplevelse.
Find inspiration på vores opskriftsside her

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter her 

4.000.000 ÅL TIL NATUREN!

For hver gang en ål havner på middagsbordet - slippes der fem levende ål tilbage med tak for lån. Det er der sund fornuft i - for mens overlevelsesprocenten i naturen er meget lille, er den rigtig god i det recirkulerede anlæg i Hanstholm. Se med når Royal Danish Fish igen i juni 2013 udsætter ål..

SE FILMEN HER

SARGASSOHAVETS GÅDE

Ålen har altid været omgærdet af mystik. Eksempelvis troede zoologiens fader, grækeren Aristoteles, at ålen opstod spontant fra "Jordens indvolde". Romeren Plinius mente, at åleunger kom fra dele af den voksne ål, som var blevet skrabet af på klippestykker. Så sent som i forrige århundrede mente man, at en lille sølvbille var ophav til ålen.

LÆS MERE

DanskEnglish
Novagraf A/S