VELKOMMEN TIL ROYAL DANISH FISH

 

Royal Danish Fish ligger i Hanstholm i Nordjylland og har opdrættet ål siden 1984. Vi er stolte af ikke blot at være én af verdens største producenter, men også at være dem med det mest ansvarlige akvakulturanlæg til opdræt af ål på land.

Royal Danish Fish er nemlig den første åleproducent i verden, der er godkendt og certificeret efter Sustainable Eel Standard.

Målet med Sustainable Eel Standard er at øge bestanden af den europæiske ål. Certificeringen har de skrappeste krav i fiskeindustrien og er forbrugerens garanti for en ansvarlig produktion af ål, der tager hensyn til både miljø, trivsel og genopretningen af den vilde ålebestand.

Royal Danish Fish Group, der også har hovedsæde i Hanstholm, skaber gennem deres opdrætsanlæg i Ghana, kaldet Westh African Fish, beskæftigelse og livsgrundlag for omkring 400 familier. Dertil kommer den gavnlige effekt for forskellige følgeindustrier i lokalområdet.

 

 

 Se også vores webshop til Feinschmeckere og til alle som elsker fisk -   

                                                 

 

 

Her nogle appetitvækkere:

         Røget ålefilet  

 

      Flået ål 1000 g

  

          Røget ørredfilet 250 g 

Klik på billeder for at komme direkte til produkterne eller klik her for at komme til webshoppens forside.

 

       

4.000.000 ÅL TIL NATUREN!

 

For hver gang en ål havner på middagsbordet - slippes der fem levende ål tilbage med tak for lån. Det er der sund fornuft i - for mens overlevelsesprocenten i naturen er meget lille, er den rigtig god i det recirkulerede anlæg i Hanstholm. Se med når Royal Danish Fish igen i juni 2013 udsætter ål..

SE FILMEN HER

SARGASSOHAVETS GÅDE

 

Ålen har altid været omgærdet af mystik. Eksempelvis troede zoologiens fader, grækeren Aristoteles, at ålen opstod spontant fra "Jordens indvolde". Romeren Plinius mente, at åleunger kom fra dele af den voksne ål, som var blevet skrabet af på klippestykker. Så sent som i forrige århundrede mente man, at en lille sølvbille var ophav til ålen.

LÆS MERE

DanskEnglish
Novagraf A/S