ÅL

 

I vores webshop ÅL&CO salger vi røgede ål og ålefileter som bliver udelukkende produceret af ål fra vores eget opdræt i Hanstholm. Dermed sikrer vi den bedste råvare, som vi har fulgt fra glasål til den størrelse vi skal bruge til de enkelte produkter.

Åleretter - et stykke dansk kulturhistorie. Røget eller stegt ål har været en vigtig del af det danske køkken gennem århundreder. Især til festlige højtider som påske, pinse og jul.

Vi sælger røget ål og røget ålefilet i flere størrelser. Vores varer er pakket i fleksible størrelser, som er nemme at håndtere og passer til alle lejligheder. Vores ål er perfekte i et væld af retter, så sæt ålen på middagsbordet året rundt.

Vi kan garantere en ensartet høj kvalitet - OG EN STOR SMAG.


 

Flåede ålestykker

 

Flåede ål - stege ål

…til stegte ål, som vor mor lavede dem.

Flåede ål – stege ål, som de også bliver kaldt, er køkkenfærdig skåret i 8-10 cm stykker. 

 

Røget ålefilet

 

Røget delikatesse ålefilet

Røget ålefileter er håndfileteret og håndpakket. En sand delikatesse klar til servering på klassisk vis med rugbrød, røræg og purløg

 

Helrøget ål

 

Hel røget ål

Helrøget ål med velsmagene og sarte kød. Desto stør ålen er desto mere fedt er den, men det er den sunde fedt med masser af omega 3 fedtsyrer. Sund for hjertet og hjernen.

 

Færdigstegte aal - slide

Færdigstegte ål

I en travlt hverdag er det svært at få de gode traditionelle retter på bordet. Færdigstegte ål er allerede paneret flåede ål som kan nemt tilberedes i ovn.

Det er nemt – det er lækker…

 

Kabayaki

Kabayaki - japansk specialitet

Kabayaki er en japansk åle – specialitet. Kan spises kold og varmt. Fx. varmes i mikroovn  og sættes ovenpå kogt ris, eller som sushi topping. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

DanskEnglish
Novagraf A/S